За какво служи горивният оптимизатор?
   Изделието „Горивен оптимизатор – модел К3”  се използва за подобряване на изгарянето на течни и газообразни горива в двигатели с вътрешно горене. То  се монтира външно, без нарушаване на конструкцията на колата  чрез залепване на акумулатора на автомобила, резервоара/газовата бутилка или въздушния филтър. 

Какво се случва след като се използва в посочените по- горе случаи?
  Поради допълнителната енергия в акумулатора искрата става по-силна и изгарянето в цилиндрите се подобрява значително. Горивото, намиращо се в резервоара или газовата бутилка променя свойствата си и изгаря по-пълно, с отделяне на по-малко вредни емисии. Това на практика подобрява силно КПД на двигателя и води както до икономия на гориво, така и до повишаване на мощността му, като колата се самонастройва за работа с по-малко гориво. Резултатът количествено е следният:

-   При бензинови двигатели има икономия от 20-22% и повишаване на мощността при равномерно движение, в рамките на 10%

-   При дизелови двигатели производство след 2005 г /с налична ламбда сонда/ има икономия 15-18%, с повишаване на мощността в рамките на 12%

-   При двигатели на пропан-бутан или метан икономията зависи от това дали колата се самонастройва /газови инжекциони/ или се настройва ръчно, а освен това има ли възможност за донастройка и на запалителната система /предварението/ чрез ТАП или делко, но най-общо казано ефектът е в рамките на 25-35% икономия и повишаване на мощността с 10-15%.

Защо оптимизаторът е доказано работещ?

-    Направени са тестове на оптимизатора К3 за обработка  на вода в лицензирана лаборатория за изследване на храни и води, чрез престояване на водна проба върху една модулна кутия на оптимизатора К3. Резултатите недвусмислено показаха промяна към подобрение на три основни показателя – PH баланс /към алкализиране/, проводимост /към йонизиране/, твърдост /към омекотяване/.

-     На оптимизатора са направени и продължителни пътни тестове в реални условия, събрана е и значителна база данни с отзиви от доволни клиенти с широка гама марки автомобили и различни видове горивни уредби.

Защо е безопасен?

  Оптимизаторът К3 не използва в конструкцията си никакви вредни вещества, радиоактивни източници или други подобни. Модулните кутии в комплекта му са четири на брой и не се нуждаят от захранване и поддръжка, елементите им са в здрав пластмасов корпус  с размери 6/4/2 см. Монтажът на акумулатора е външен и не ползва ресурси от него, като не пречи на нормалната работа на електрическата система на автомобила. При лизингови автомобили не се нарушава гаранцията поради липсата на директна намеса в конструкцията на колата.

Кой има полза и нужда от оптимизатора?

   Всеки шофьор, на почти всеки автомобил /изключение правят дизелови коли без ламбда сонда и обратна връзка, както и някои двигатели на концерна VW, при които липсва самонастройка/.

Каква гаранция получавате при евентуална несъвместимост на продукта с вашия автомобил?

   Към изделието има приложена инструкция за употреба,както и гаранционна карта с едномесечна гаранция за връщане и пълна такава за 5 години, плюс данни за връзка с производителя.Фирмата ни дава този едномесечен срок за тестване с цел пълно удовлетворение на клиента и за да види той на практика как работи оптимизатора и реалната полза от него, без да поема никакви рискове.

Кои сме ние?

  Фирмата производител „Кадуцеус България” ЕООД се занимава с разработване на нови продукти в областта на оптимизирането на двигатели с вътрешно горене.  Имаме над 10 години опит като специалисти по въпроса и основните ни изделия са уникални, със статут на световна новост и съответната патентна защита. Централният ни офис се намира в гр. Ловеч, ул. Търговска” 44, ет.4, офис 5, Е-mail: caduceus_bg@abv.bg ; тел. 0885 781469, управител А. Асенов. При желание винаги можете да се свържете с нас, в работно време.

Цена: 320 лв
                   Горивен Оптимизатор K3
трето поколение оптимизатор от серия "К", изцяло нова зонова технология
Кадуцеус България ЕООД 2014. Всички права запазени.
ОТЗИВИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ, ИЗПОЛЗВАЩИ ОПТИМИЗАТОРА
Изтегли инструкция за употреба от тук
Начало            Модел K3           Модел K2            Галерия                Контакти              Въпроси/Отговори
Please choose your language
Моля, изберете език